Pengar Online!


Det har nu gått ännu en månad sedan jag senast uppdaterade mina inkasserade pengar från enkätundersökningar online. Denna presentationen kommer dock se annorlunda ut jämfört med förra månaden då jag har hittat ytterligare tre hemsidor som erbjuder att få betalt via Paypal.

Jag har under månaden (8mars- 7april) försökt bilda mig en uppfattning över hur många poäng som det sammanlagt går att få ihop hos dessa olika undersökningssidor och vad det motsvarar i faktiska kronor. Den enda hemsida som jag har hunnit pröva att det fungerar bra med överföringen till Paypal är än så länge åsiktstorget. Varje rubrik är länkad till respektive hemsida (Blir du medlem via Toluna länken får jag även poäng för det).

Toluna 
Det är möjligt att ta ut poäng via Paypal, det krävs då 65.000 poäng vilket är värt 150:-. Ett stort minus är att det kan ta upp till 6 veckor innan intjänade poäng syns på Toluna-kontot samt att det kan ta upp till 8 veckor innan pengarna visas på kontot hos Paypal. Jag upplever även deras hemsida som rörig, att den laddar långsamt och att det uppstår tekniska fel emellanåt.

Antal tjänade poäng under månaden blev 28.015 vilket motsvarar cirka 64,50 kronor.

iSay
Det är möjligt att ta ut poäng i kontanter via Paypal. Det krävs då 570 poäng för 5€ eller 1140 poäng vilket motsvarar 10€ och det tar cirka 2-4 veckor att få pengarna inbetalt hos Paypal. Hemsidan fungerar relativt bra, det erbjuds färre enkäter jämfört med övriga hemsidor men det kompenseras oftast av högre poäng/kvalité per enkät. 

Antal tjänade poäng under månaden blev 415 vilket motsvarar cirka 36,50 kronor.

Globaltestmarket
Det är möjligt att ta ut poäng i kontanter via Paypal. Det krävs 1234 poäng för 100 kronor. Pengarna syns på kontot hos Paypal inom 5-10 dagar. Denna hemsida fungerar bra, den är dock inte lika tilltalande likt övriga hemsidor enligt mig.

Antal tjänade poäng under månaden blev 640 vilket motsvarar cirka 52 kronor.

Åsiktstorget
Det är möjligt att ta ut poäng i kontanter via Paypal. Det krävs minst 500 poäng och det motsvarar 50 kronor. De börjar bearbeta begäran om utbetalning till Paypal omgående.
Min helhetsupplevelse av åsiktsstorget överträffar helt klart de andra hemsidorna. De ger även ut flest antal enkäter och bäst betalning, enligt mig, i förhållande till tiden som läggs ner. 

Antal tjänade poäng under månaden blev 425 vilket motsvarar 42,50 kronor.

__________________________________

Sammantaget under en månads tid har jag tjänat ihop poäng som motsvarar cirka 195,50:-. Det är dock pengar som jag ej har löst ut till Paypal än. Jag kommer inte fortsätta att presentera antal gjorda enkäter och hur lång tid det har tagit att göra de. Detta pga. att det blir för mycket att hålla reda på. Nedan har jag även ändrat på hur jag presenterar intjänade pengar under månaden. Jag kommer i fortsättningen endast skriva den uttagna summan från Paypal istället för antal intjänade kronor per undersökningssida per månad.

Tidigare inlägg:
Pengar online!
Tjäna pengar online?
__________________________________

Jag har valt att varje investeringsbar summa ska läggas in i fonden Swedbank Robur Access Global på investeringssparkontot. Under mars månad kunde jag dock inte inkassera några nya pengar. 

 • Januari 0:-
 • Februari 100:-
 • Mars 0:-

Fondens utveckling: 

7 kommentarer:

 1. Jag håller också på med ett liknande projekt
  https://pappabetalar2018.blogspot.se/p/blog-page_22.html?m=1

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gött att se, blir det några enkäter gjorda eller kommer allt via refunder/mybonus?

   // Frilans

   Radera
  2. Har inte tagit ut något från refunder eller my bonus än. 400 kr på 2 månader från enkäter. Använder toabesöken och min rast på jobbet, där jag ändå sitter helt själv och bara slösurfar eller tidigare spelade något meningslöst mobilspel.

   Radera
 2. Höll på med detta förut men kände att väldigt ofta började man på en undersökning för att sedan få reda på att man inte var rätt person ändå. Tycker du att det är värt tiden?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det känner jag igen väldigt väl, säkert hälften av enkäterbjudandena matchar ej min profil. Nja, jag vet inte faktiskt.. det är ju otroligt tradigt att sitta och fylla i dessa enkäter. I inlägget förra månaden räknade jag fram att jag i snitt lägger ner 16 min/dag och denna månaden är siffran antagligen lite högre än så.

   200 kr är alltid 200 kronor, dock hade jag inte velat göra det om jag var beroende av pengarna i slutet av månaden. Men nu när det bara är en extra grej som jag gör när jag orkar/har lust så är det helt okej faktiskt.

   Tack för kommentaren // Frilans

   Radera
 3. Påbörjade enkäter via Åsiktstorget men det var oerhört enerverande och tog bra mycket längre tid än vad jag tänkte... Vore kul om du fortsatte utforska andra alternativa inkomstkällor via nätet för inspiration.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det krävs verkligen tålamod och är inget sätt att tjäna snabba pengar på.. ja det är något som jag absolut ska fundera på.

   Tack för kommentaren // Frilans

   Radera