Topp 10 utdelningar hittills i år

 Ovan presenterar jag oavkortat mina 10 aktier som hittills under året har delat ut mest pengar till mig. Tele2 toppar listan tack vare bonusutdelningen. Troligtvis kommer Telia att klättra förbi båda mina amerikanska månadsutdelare då även Telia kommer dela ut en bonus nu i december. Annars tror jag att listan i stort sett är komplett för i år, förutom två utdelningar till från Realty och Northwest. 

Jag är ärligt talat förvånad över att mina utdelningar i år har varit såpass höga med tanke på alla indragna och halverade utdelningar som varit. Utdelningarna kommer att diffa på bara några hundralappar jämfört med år 2019. Det ger mig förhoppningar om att mina utdelningar kommer att öka rejält under nästkommande år.

Vilka är era topp 3 utdelningar i år? 

9 kommentarer:

 1. Tjenare Frilans!
  Topp 3 utdelande bolag i min portfölj i skrivande stund:

  Tele2 693kr
  Kopparbergs 318kr
  Ica 312kr

  Pappa betalar? - Bloggen om privatekonomi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hallå PB?!
   Kul, endast Koppabergs som jag inte har i din topp 3 lista,, förhoppningsvis kommer vi få se återinförda utdelningar under 2021 så att resten av innehaven får vara med och slåss om topp 3!

   // Frilans

   Radera
 2. Xact Högutdelande, Brookfield Renewable och Tryg har gett mig mest i år.

  Mvh
  Aktiekemisten
  Aktiekemisten.blogspot.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Grymt!
   Två innehav som jag inte vet så mycket om i din topp 3, de ska jag läsa vidare på.

   // Frilans

   Radera
 3. Northwest Healthcare
  Castellum
  Xact Norden Högutdelande
  Axfood
  Cibus Nordic Real Estate

  I den senaste dippen så köpte jag en hel del Cibus, de kommer att toppa listan innan året är slut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fint!
   Alla dessa har ju även jag i min topp 10,, förutom Cibus. Däremot siktar jag på att få upp Cibus till en av min topputdelare under kommande år.

   // Frilans

   Radera
 4. Tele2 har gett mig mest (610kr), sen kommer ALM och Cibus på andra (497,7kr) o tredje plats (306,14kr). Dock inväntar jag ca 100kr timm minst från Cibus i år,

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra jobbat!
   Jag gillar Cibus och planerar att vikta upp mitt innehav ytterligare. Jag sålde samtliga preferensaktier för att möjliggöra inköpet.

   // Frilans

   Radera
  2. Jag gillar fastigheter. Det känns som en "säker" källa till inkomster. Funkar inte kontor i framtiden så kan fastigheter byggas om till bostäder. Industri kommer nästan alltid behövas, precis som lager.

   Radera