Pengar Online!

Det har nu gått ännu en månad sedan jag senast uppdaterade mina inkasserade pengar från enkätundersökningar onlineJag har under månaden (8 maj - 7 juni) samlat ihop poäng hos de olika undersökningssidor som visas nedan och vad det motsvarar i faktiska kronor på ett ungefär.  

I detta inlägg har jag med mer information kring varje hemsida. Pappabetalar? skrev för ett tag sedan ett väldigt bra inlägg med så mycket som 30 olika tips på paneler som betalar ut kontanter. Jag tipsar om det även denna månaden, kika på det här om du är intresserad. 
Jag har själv tagit del av hans tips och gått med i ytterligare två paneler, nämligen Blocket och SF.

Toluna 
Antal tjänade poäng under månaden blev 30.095 vilket motsvarar cirka 69,50 kronor.

iSay
Antal tjänade poäng under månaden blev 635 vilket motsvarar cirka 56 kronor.

Globaltestmarket
Antal tjänade poäng under månaden blev 840 vilket motsvarar cirka 74 kronor.

Åsiktstorget
Antal tjänade poäng under månaden blev 475 vilket motsvarar 47,50 kronor.

Blocket

På blocket har jag under de senaste tre veckorna skrapat ihop 19 kronor.

SF

På SF har jag under de senaste tre veckorna gjort enkäter för 31 kronor.

 __________________________________

Sammantaget under en månads tid har jag tjänat ihop poäng som motsvarar cirka 297:-. Dock har jag ej har löst ut alla poäng till Paypal än, men jag räknar med att kunna plocka ut en del inkasserade pengar för att investera under nästa månad. Poängen som jag faktiskt har omvandlat till pengar presenterar jag lite längre ned i en lista. 

Tidigare inlägg:

April: Pengar Online!
Mars: Pengar Online!
Februari: Pengar online!
Januari: Tjäna pengar online?
__________________________________

Jag har valt att varje investeringsbar summa ska läggas in i fonden Swedbank Robur Access Global på investeringssparkontot. Under april månad kunde jag inkassera en liten slant som direkt sattes i arbete.

 • Maj 0:-
 • April 138,41:-
 • Mars 0:-
 • Februari 100:-
 • Januari 0:-

Fondens utveckling: 


8 kommentarer:

 1. Hur lång tid skulle du gissa på att det tagit dig att göra dessa enkäter? Bara så man förstår hur mycket tid man behöver lägga ner?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var en bra fråga, ett tag försökte jag hålla koll på detta men det blev för mycket att hålla reda på.

   Det kan gå flera dagar utan att jag gör några enkäter, men så arbetar jag nätter och det blir då ofta några timmar över då det är lugnt som jag kan ta igen det på.. men i snitt över en månad skulle jag nog tippa på att det går åt 30-45 min/dag.

   Så timpenningen är löjligt låg, därför gör jag dessa enkäter endast när jag inte har något annat att göra.

   Tack för kommentar!
   //Frilans

   Radera
 2. Bra jobbat. Ibland går det lite segt. Men det blir endå några kronor varje månad och jag tycker inte det tar särskilt mycket tid. Jag har fått tips om fler paneler som jag håller på att testa. Totalt har jag 50 paneler i opinionAPP. När de börjar ge pengar kommer de också med i listan. Håll utkik framöver så hoppas vi listan utökas.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jasså där ser man! Det ska bli intressant att se vad du lyckas skrapa ihop framgent när flödet av inkasserade poäng börjar trilla in på kontot. Det här med opinionAPP är kanske något som jag kikar på i framtiden med.

   Tack för kommentar!
   //Frilans

   Radera
  2. Jag tycker det är sjukt smidigt att allt är samlat i en app.

   Radera
 3. Grymt! Jag tycker att det är nice att kunna jobba med något "hjärndött" och samtidigt få betalt. Mitt extrajobb kan jag göra när som helst, vart som helst, och ger mig 130 kr per timme före skatt i alla fall. Brukar passa på att se någon film medan jag arbetar. Det är alltid trevligt

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med dig. I en kommentar ovan skriver jag när jag som oftast gör dessa enkäter. I början var det väldigt tradigt (det är det fortfarande) men skillnaden är att det inte känns lika frustrerande nu som då. Jag gör de när jag inte har något att göra och oftast när jag ändå är på jobbet.
   Intressant, vad är det du gör som extraknäck?

   Tack för kommentar!
   //Frilans

   Radera
  2. KTM, nu blir man verkligen intresserad av vad ditt extraknäck är!?

   Radera