Byte av tjänst och lönelyft

Jag har under en lång period varit ganska trött på att arbeta nätter på grund av skeva sömnrutiner. Jag blir allt för ofta seg om dagarna och det känns som att ständigt vara bakfull. Jag har därför sökt andra jobb under dem senaste månaderna, dock utan att lyckas hitta något som verkade intressant. Men häromvecken frågade min arbetsgivare om jag var intresserad av att byta tjänst från natten till dagen, vilket jag tackade ja till efter en mindre betänketid.

Detta innebär att jag kommer byta från en 70% tjänst till en 100% och det tillkommer även obekväm arbetstid, kvällar och helger. Efter löneförhandlingen gick jag upp 1800 kronor i lön och O.B-tillägget ger strax över 2000 kronor utöver det. I och med detta kommer jag få ut en en mycket högre nettolön i slutet av varje månad. Hur jag lägger om min nya budget får jag återkomma med när det väl beger sig. Jag börjar den nya tjänsten först till hösten efter semestertiderna.


3 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ursäkta, jag råkade ta bort kommentaren...

   Tack iallafall! Det är alltid spännande med att byta tjänst, så jag hoppas det blir bra jag med.. och högre lön är ju aldrig fel det heller ;)

   / Frilans

   Radera
  2. Sånt som händer.
   Blir spännande att höra hur du kommer trivas till hösten och hur budgeten omfördelas.
   /Pappa Betalar?

   Radera