Upp till 10% cashback - RockerVia bloggen 
Pappabetalar? fick jag upp ögonen för betalkortet via Rocker och han är redan uppe i 10% cashback! Jag signade själv via PB?s länk och har som mål att komma upp i så hög cashback som möjligt, hittills är jag uppe i 1%.

Det är ett prepaid Visa-betalkort och är alltså inte ett kreditkort, om man nu inte väljer att aktivera den funktionen. Jag har tidigare använt Preem Mastercard med 0,5% cashback på varje köp vilket har fungerat bra.

För mig har ändå fördelen med Rocker varit att de har en mycket hög användarvänlighet via appen, inga avgifter, jag slipper krediten, möjligheten att få 
10% cashback/köp upp till 500 kronor i månaden och att det är ett räntekonto i samma app som gör det behändigt att föra över pengar till betalkortet. Överföringen sker via swish och kan göras dygnet runt. 

För varje person som du värvar så får både du och den du värvar 0,5% cashback. Lyckas du uppnå en hög cashback kombinerat med t.ex. Refunder så går det att få riktigt fina rabatter på sådant som man ändå behöver köpa. 

Min länk för att få 0,5% cashback:   

 


1 kommentar:

  1. Hej Frilans!
    Tack för att du använt min länk och hoppas även du har nytta av kortet. Jag tycker det är det bästa på marknaden just nu.


    Mvh PB?
    Pappa betalar? - Bloggen om privatekonomi

    SvaraRadera